Inschrijven

Uw kind is uw dierbaarste bezit.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om een weloverwogen keuze te maken voor een onderwijs- en opvang plek. Met die reden nemen wij graag de tijd voor een kennismakingsgesprek welke gecombineerd wordt met een rondleiding. Het kennismakingsgesprek wordt gepland met de intern begeleider op directeur van het kindcentrum. 

Tijdens dit gesprek vertellen wij wat u van ons kunt verwachten binnen het kindcentrum en kunt u alle vragen die u heeft over het onderwijs en de opvang en maakt u kennis met ons gebouw, de kinderen en de medewerkers door middel van een rondleiding. Op die manier kunt u de sfeer proeven en bepalen of ons kindcentrum een passende plek is voor uw kind. 

Na afloop van het gesprek ontvangt u een inschrijfformulier. Wanneer u uw kind binnen KC Willem Eggert wil plaatsen, kunt u deze ingevuld bij ons inleveren, opsturen of mailen naar directie@kcwillemeggert.nl. U ontvangt hiervan een digitale bevestiging. 

Zo'n vier weken voorafgaand aan de dag dat uw kind 4 jaar wordt, wordt u door een van de onderbouwleerkrachten uitgenodigd voor een kennismaking. 

Wij streven ernaar om al onze kinderen een passende onderwijs en opvangplek te bieden en stellen onze groepen met zorg samen. Wanneer een kind wordt aangemeld dat eerder een andere onderwijsinstelling bezocht, nemen wij altijd contact op met deze onderwijsinstelling voordat over wordt gegaan tot inschrijving. Dit doen wij om te kunnen bekijken of ons onderwijsaanbod voldoende passend is bij het kind dat wordt aangemeld. 


U kunt een afspraak maken voor een kennismaking en rondleiding via 0299-421385 of directie@kcwillemeggert.nl. 

Ouders aan het woord

"Praktisch... opvang en onderwijs op dezelfde locatie! "