Stages op KC Willem Eggert

Binnen KC Willem Eggert leren we met en van elkaar. Elk teamlid van KC Willem Eggert heeft de verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en collega's door als expert kennis te delen. 

Het team van KC Willem Eggert heet toekomstig onderwijs en opvangtalent van harte welkom en biedt stageplaatsen aan in verschillende groepen. Als stagiair kan je van ons professionele begeleiding verwachten, waarbij kwaliteit voorop staat. Daarnaast word je gedurende je stageperiode vast onderdeel van ons Kindcentrum team, wat betekent dat je gezien wordt en jouw mening er toe doet. 

Wij verwachten van onze stagiaires en stagiairs een professionele en lerende houding. Als lid van ons team ben jij een visitekaartje naar buiten. Wij verwachten van jou dat je je professioneel presenteert en algemene normen en waarden in acht kan nemen. Concreet betekent dit dat je representatief gekleed gaat, op tijd bent, nauwkeurig werkt, en een vriendelijke houding hebt richting onze kinderen ouders en collega's. Je laat zien dat je graag wil leren en zet je in om de kinderen en ons van jou te laten leren. 


Wanneer je interesse hebt in een stageplaats binnen ons Kindcentrum kun je een motivatiebrief sturen naar directie.willemeggert@opspoor.nl met daarin de volgende informatie:
  • Wie ben jij?
  • Welke opleiding doe je?
  • Welke periode wil je stage komen lopen?
  • Waarom wil je binnen KC Willem Eggert stage lopen? 
  • Wat wil je komen leren en wat heb je daarvoor nodig van ons? 
  • Wat kan jij ons brengen en wat kan je ons leren? 

 

Medewerkers aan het woord

Heerlijk op deze plek te mogen werken!