Waarom kiezen voor Willem Eggert?

Medewerkers van Kindcentrum Willem Eggert staan voor een kwalitatief goed aanbod op het gebied van onderwijs én opvang. Zij werken op professionele wijze samen met als doel de ontwikkeling van onze kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar optimaal te stimuleren. Wij zijn niet alleen trots op onze reken-, taal-, en leesresultaten die boven het landelijk gemiddelde liggen, maar ook op ons aanbod op het gebied van sport, kunst en cultuur. Samen zorgen wij ervoor dat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen.

De resultaten op het gebied van rekenen, lezen en taal liggen boven het landelijk gemiddelde en daar zijn we trots op.

We zijn ambitieus, hebben hoge verwachtingen van onze kinderen en stellen ambitieuze doelen. Wij zijn continue in ontwikkeling, leren van en met elkaar en bieden kwalitatief goede instructies. Wij geloven dat de leerkracht er toe doet!  

Wij vinden het belangrijk dat elk kind het gevoel van competentie kan ervaren en zich breed kan ontwikkelen. Met die reden kiezen wij ervoor om ook op het gebied van sport, kunst & cultuur kwalitatief goede lessen aan te bieden. Wij werken samen met Spurd (sport), Het Nederlands Kindertheater (zang, dans, toneel), Wherelant (beeldende vorming) & Muziekschool waterland (muziek).  

 

Ouders aan het woord

"Praktisch... opvang en onderwijs op dezelfde locatie! "