Inschrijven

Uw kind is uw dierbaarste bezit.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om een weloverwogen keuze te maken voor een onderwijs- en opvang plek. Met die reden nemen wij graag de tijd voor een kennismakingsgesprek welke gecombineerd wordt met een rondleiding. Het kennismakingsgesprek wordt gepland met de intern begeleider of directeur van het kindcentrum. 

Tijdens dit gesprek vertellen wij wat u van ons kunt verwachten binnen het kindcentrum en kunt u alle vragen die u heeft over het onderwijs en de opvang stellen en maakt u kennis met ons gebouw, de kinderen en de medewerkers door middel van een rondleiding. Op die manier kunt u de sfeer proeven en bepalen of ons kindcentrum een passende plek is voor uw kind. 

Na afloop van het gesprek ontvangt u een inschrijfformulier. Wanneer u uw kind binnen KC Willem Eggert wil plaatsen, kunt u deze ingevuld bij ons inleveren, opsturen of mailen naar directie.willemeggert@opspoor.nl. U ontvangt hiervan binnen 10 werkdagen een digitale bevestiging. 

Zo'n vier weken voorafgaand aan de dag dat uw kind 4 jaar wordt, wordt u door een van de onderbouwleerkrachten uitgenodigd voor een kennismaking. 

Wij streven ernaar om al onze kinderen een passende onderwijs en opvangplek te bieden en stellen onze groepen elk jaar opnieuw met zorg samen. Wanneer een kind wordt aangemeld dat eerder een andere onderwijsinstelling bezocht, nemen wij altijd contact op met deze onderwijsinstelling voordat over wordt gegaan tot inschrijving. Dit doen wij om te kunnen bekijken of ons onderwijsaanbod voldoende passend is bij het kind dat wordt aangemeld. 

U kunt een afspraak maken voor een kennismaking en rondleiding door:
  • de volgende link te volgen:Rondleiding aanvragen
  • telefonisch contact op te nemen via 0299-421385
  • een mail te sturen naar: directie.willemeggert@opspoor.nl
Indien u al bekend bent met onze werkwijze en broertjes of zusjes in wil schrijven, kunt u dit doen door onderstaand formulier te downloaden en voorzien van handtekening bij ons in te leveren. Dit kan via directie.willemeggert@opspoor.nl of hardcopy via onze brievenbus bij de voordeur. 

Inschrijfformulier KC Willem Eggert + AVG Compleet
 

Ouders aan het woord

Binnen KC Willem Eggert wordt mijn kind ECHT gezien!