KCWE Sponsorloop 2024

15-05-2024

De KC Willem Eggert sponsorloop was een daverend succes, waarbij alle leerlingen van groep 1 tot en met groep 8 vol enthousiasme aan deelnamen.

Onder de opzwepende muziek, aanmoedigingen van de leerkrachten (die ook hun rondjes mee hebben gepikt) en de starttoeter begonnen de kinderen aan hun uitdaging, langs de zijlijn allemaal enthousiaste ouders die alle kinderen aanmoedigden en toejuichten. Het was prachtig om te zien hoe elke leerling zijn of haar uiterste best deed om zoveel mogelijk rondjes te lopen. 

Ondanks het verschil in leeftijd en conditie, zetten alle kinderen zich met volle overgave in voor het goede doel. En na afloop van de sponsorloop was het tijd voor welverdiend plezier. Het springkussen werd bestormd door vrolijke kinderen die al hun energie kwijt wilden, terwijl anderen later in de klas genoten van een verfrissend ijsje om af te koelen na de inspanning.

De KC Willem Eggert sponsorloop was niet alleen een sportief evenement, maar ook een geweldige gelegenheid voor de kinderen om iets te betekenen voor anderen en tegelijkertijd te genieten van samenzijn en plezier.
Het was een TOPDAG, bedankt allemaal voor de hulp en vooral ook de aanmoedigingen en gezelligheid voor de kinderen. 

In de laatste week van mei zullen wij het bedrag bekend maken wat de kinderen hebben opgehaald voor de goede doelen welke zij hebben uitgekozen. Dus we houden het nog even spannend, maar ze hebben alles gegeven. Het KC Willem Eggert team is trots op alle kinderen. 

     

 

Medewerkers aan het woord

Heerlijk om op deze plek te mogen werken!